Over Leersaamthuis

'Slechts 15 minuten per dag spelend leren met je kind zorgt voor betere resultaten én een sterkere band!'

Geen strijd met thuis leren

Zonder de nadruk op het leren te leggen, zorg je op een prettige manier voor ondersteuning.

Spelenderwijs leren

Gezelligheid en ontspanning staat voorop. Hierdoor pakt je kind de dingen extra snel op.

Waardevolle tijd samen

Je creëert een moment samen waarbij je 100% aandacht voor zoon of dochter hebt.

Vergroot het zelfvertrouwen

Door de positieve stimulans en het 1 op 1 contact staat je kind sterker in zijn of haar schoenen.

Romy Tielemans:

Over Leersaamthuis

Vanaf de eerste dag dat je de rol van ouder mag vervullen, wil je simpelweg het beste voor je kind.

Er zijn talloze dingen waar je je zorgen over kunt maken. Zo zijn zorgen over de cognitieve ontwikkeling helemaal niet raar. Deze zorgen komen vaak voor wanneer jouw kind voor het eerst naar school gaat en wordt vergeleken met ‘een gemiddelde’. Dit kan je als ouder erg onzeker maken.

Voor sommige ouders komen deze zorgen al eerder, wanneer dit onderwerp binnen jouw omgeving leeft en misschien wel een vaak voorkomend gespreksonderwerp is. Dit gaat vaak gepaard met frustratie.

Persoonlijk vind ik dat het niet erg is om af en toe zorgen te hebben over je kind. Zo nu en dan mag je best eens stil mag staan bij het landelijke gemiddelde. Wel is het belangrijk om een balans te vinden tussen jouw verwachtingen en de ontwikkeling van jouw kind en misschien zelfs ook nog wel de verwachtingen van anderen.

Wanneer is het voor jou voldoende?

Wanneer is het voldoende voor jou? Mag jouw kind zich ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo? Of is het voor jou belangrijk dat jouw kind zich kan optrekken aan dat ene kind uit de klas?

Binnen mijn werk heb ik al vaak gesproken met (on)zekere ouders. Ouders die graag het beste voor hun kind willen, maar niet altijd voor de juiste aanpak kiezen, omdat ze daar niet in thuis zijn. Leersaamthuis is er voor die ouder! De ouder die zijn of haar kind op een ontspannen manier in een leerzame omgeving wil laten ontwikkelen.

Met het aanbod van Leersaamthuis wordt niet alleen de cognitieve ontwikkeling aangesproken, maar ook de sociale ontwikkeling. Leersaamthuis stimuleert namelijk de onderlinge relatie. Wij maken dan ook bewust de keuze om niet mee te gaan met de onlinegeneratie.

Amy Doomernik
Lees verder
Voor de kleintjes is er niks leukers dan samen ontdekken. De spelletjes van leersaamthuis sluiten daar heel goed bij aan. Wij hebben al heel wat verzameld. Wij zijn fan! Leersaamthuis is TOP!

Als leerkracht en moeder van Liv weet ik maar al te goed dat het streven naar het gemiddelde er altijd zal zijn en blijven, maar weet dat de weg ernaar toe in jouw handen ligt en niet in die van een ander.

Positieve (leer)ontwikkeling

Vrijblijvend advies

Manon Kerkhof
Lees verder
Tijdens de zoektocht naar wat mijn zoon als ondersteuning kon gebruiken naar de ontwikkeling van zijn executieve functies heeft Leersaamthuis me daar goed mee geholpen. D.m.v. een aantal spelletjes heeft hij stappen gemaakt in de ontwikkeling zonder dat het voelde als leren. Bedankt!

Ben je op zoek naar een educatief spel, maar weet je niet wat geschikt is voor jouw kind? Of weet je niet zo goed wat je met het advies van school aan moet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jullie graag verder. Schroom niet om advies te vragen.