Ervaringen van klanten

Linda Leer-talent
Lees verder
Leersaamthuis stimuleert de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs. Zij geven advies op maat en hebben een groot assortiment aan educatief spelmateriaal. Voor mij als remedial teacher zijn de educatieve spellen goed toepasbaar in de begeleiding van mijn leerlingen.
Bianca van Liempt
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over het het aanbod en de begeleiding van Leersaamthuis. Tijdens de lockdown merkten we dat het erg moeilijk was om onze zoon (11 jaar) actief thuis bezig te houden met het schoolaanbod. Vaak was hij met een uurtje al klaar en lag de verleiding van de devices op de loer. Leersaamthuis heeft echt gekeken naar de leerontwikkeling en geluisterd naar de behoeften van onze zoon. Er is een actieve werkmap gemaakt wat aansluit bij zijn schooljaar, met daarbij een duidelijk overzicht met uitleg en antwoorden voor ons als ouders, zodat het op de juiste (schoolse) manier wordt uitgelegd door ons als ouders. Dit gecombineerd met veel interactieve leerzame spellen die met het hele gezin gespeeld kunnen worden heeft Leersaamthuis een mooie aanvulling op het leren op school gecreëerd.
Manon Kerkhof
Lees verder
Tijdens de zoektocht naar wat mijn zoon als ondersteuning kon gebruiken naar de ontwikkeling van zijn executieve functies heeft Leersaamthuis me daar goed mee geholpen. D.m.v. een aantal spelletjes heeft hij stappen gemaakt in de ontwikkeling zonder dat het voelde als leren. Bedankt!
Amy Doomernik
Lees verder
Voor de kleintjes is er niks leukers dan samen ontdekken. De spelletjes van leersaamthuis sluiten daar heel goed bij aan. Wij hebben al heel wat verzameld. Wij zijn fan! Leersaamthuis is TOP!